Website Promotie (SEO)  Search Engine Optimization

Door website promotie, kunnen we ervoor zorgen dat uw website hoog in de resultaten verschijnt in verscheidene zoekmachines, zoals Google en Altavista. Op die manier komen potentiŽle klanten rechtstreeks in contact met uw bedrijf. Een voorbeeld : uw bedrijf verkoopt wandelschoenen. Een potentiŽle klant wil een weekje op stap. Waar denkt u dat hij zal gaan zoeken? In een advertentieblaadje? Of via Google ? U zal begrijpen dat een potentiŽle klant die het product dat u aanbiedt zoekt via een zoekmachine, en vervolgens op uw website terecht komt, veel interessanter is dan iemand die uw boodschap vluchtig leest in een krant of magazine.
 
     
  Hoe controleert u bij krant of magazine of uw advertentie investering iets oplevert? Vraagt u aan iedereen in de winkel of hij of zij uw advertentie in de krant heeft gelezen?
Bij website optimalisatie is het heel eenvoudig om te zien of uw investering iets oplevert. U kijkt gewoon de statistieken van uw website na. Iedere dag weer kan u kijken hoeveel bezoekers uw site de dag ervoor heeft gehad en via welke zoektermen en websites ze op uw website terecht zijn gekomen. Ook bent u er in het geval van website promotie zeker van dat de bezoekers uw website effectief heeft bekeken en geÔnteresseerd was in uw producten hij zocht er immers zelf naar.
 
     
  Als u ons uw website laat optimaliseren krijgt u de volgende garantie:
Geld terug als de vooraf overeengekomen resultaten niet zijn bereikt binnen de afgesproken periode.
 
 
   
   
             
                      © Beccus Internet Services