De helft van het MKB heeft een Website

Nog niet de helft van het midden- en kleinbedrijf (45 procent) beschikte over een eigen website. Dat blijkt uit onderzoek van TNS-NIPO in opdracht van MKB-Nederland.
De MKB-ers onderschatten het gebruik van internet. De helft van de MKB-ers denkt dat maar twintig procent van hun klanten zich voor hun aankopen oriŽnteren via internet, terwijl uit cijfers van het CBS blijkt dat dit 81 procent is!

Bron: Kamerkrant, KVK Rotterdam.
 
       
 

Website Totaal Service
s
Als ondernemer heeft u het druk met uw bedrijf. U weet echter dat het internet een zeer belangrijk onderdeel is van de bedrijfsvoering. Uit een recent onderzoek van MKB Nederland blijkt dat ruim 81% van uw potentiŽle klanten eerst op het internet rondkijkt.

Een goede website is van levensbelang voor veel bedrijven. Desondanks hebben veel bedrijven geen actuele website. Vaak is de site niet veel meer dan een virtueel visitekaartje of de aangeboden informatie is gedateerd.

De reden hiervan blijken bij veel bedrijven de relatief hoge kosten te zijn om de website te laten verzorgen en/of onvoldoende knowhow om het zelf te doen. Met de veelvuldig aangeboden CMS systemen wordt vaak ook niet het gewenste resultaat bereikt.

Beccus Internet Services bied nu Website Totaal Services aan. Uw totale website en alles wat er mee te maken heeft wordt geheel door ons verzorgd. U levert alleen de content. De website maken en onderhouden, Hosting, Domeinnamen, Email, Optimalisatie, promotie etc. wij verzorgen het allemaal ..

U betaald ťťn vast maandbedrag voor alles dat met uw internetsite heeft te maken.
Een periodieke totaalupdate van de website is ook inclusief.
U hoeft ons alleen maar op te geven wat u wilt wijzigen of toevoegen en het wordt veelal binnen 48 uur geregeld.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
   
             
                     © Beccus Internet Services 9